top of page
Anchor 1

Bouwbedrijf Dirk Schipper neemt jouw wensen als uitgangspunt voor jouw bouwproject. We denken met je mee en denken altijd in oplossingen, waardoor vrijwel alles mogelijk is. Met ons unieke 3D-ontwerp, weet je precies wat je kunt verwachten en kan je makkelijk aanpassingen doen. Tijdens het bouwproject, bespreken we wekelijks de voortgang, eventuele vragen en planning.

Met de aanpak van Bouwbedrijf Dirk Schipper verloopt je verbouwing zorgeloos en krijg je:

  • Optimale kwaliteit met een hoogwaardig afwerkingsniveau

  • Geen onverwacht meerwerk achteraf

  • Het afgesproken eindresultaat van je bouwproject

  • Persoonlijk contact, goede bereikbaarheid en communicatie

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

3D-ontwerp

Met ons unieke 3D-ontwerp weet je precies hoe jouw bouwproject eruit komt te zien. In het ontwerp kan je makkelijk wijzigingen doen. Het geeft je een goed beeld van wat je kunt verwachten en van het eindresultaat. Het voorkomt ook vervelende misverstanden tijdens de bouw en helpt bij onze communicatie.

Kwaliteit

Wij streven naar het leveren van optimale kwaliteit. De controle op het kwaliteitsniveau gaat heel nauwkeurig tijdens het bouwproces. Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Door het jarenlange teamwork met diverse specialisten, krijg je van ons wat we hebben afgesproken met een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Communicatie

Succesvol bouwen draait vooral om communicatie. Goede communicatie geeft vertrouwen en voldoening. Bij ons geldt afspraak = afspraak. Je werkt met een vaste contactpersoon en we stemmen onze
werkzaamheden helemaal af op jouw wensen en eisen. We denken graag met je mee en denken vooral in oplossingen, niet in problemen. En zorgen ervoor dat jouw ideeën werkelijkheid worden.

Anchor 2
Anchor 3
bottom of page